Doek vervangen

Doek vervangen
Eenvoudig een doek vervangen van een LAFUMA MOBILIER product ?

Doek van uw Relaxstoel vervangen met clips

Onze relaxstoelen beschikken over een bevestigingssysteem met clips of elastieken. De bevestiging met clips zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de rug, een betere verdeling van het lichaamsgewicht en stevig comfort. De vervangingsdoeken zijn heel makkelijk te vervangen en beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Het vernieuwen van de doeken is mogelijk voor bekleding van Batyline®, AirComfort®, BeComfort®, en gevoerd polykatoen.

Het doek van uw relax vervangen? Niets is simpeler!

 

Doek van uw Relaxstoel vervangen met elastieken

Heeft uw relax een bevestiging met elastieken? Ook daar zijn vervangingsdoeken, elastieken en zelfs sets met doek en elastieken voor beschikbaar.

Het doek van uw relax vervangen? Niets is simpeler!

 

Doek van uw ligbed vervangen

Het ligbed is simpelweg een onmisbaar item voor een siësta in de buitenlucht. Maar na meerdere jaren blootstelling aan UV-stralen is het normaal dat het doek van uw tuinmeubel op natuurlijke wijze slijt. Met de vervangingssets van LAFUMA MOBILIER kunt u het Batyline®-doek van de modellen SUNSIDE en MIAMI vernieuwen.

 

Om het doek van de MIAMI te vervangen moet u eerst de clips verwijderen. Om de spanning van het doek goed te verdelen en het makkelijker te kunnen plaatsen, raden wij u aan één clip rechts en één clip links te plaatsen.

 

Voor de SUNSIDE: verwijder eerst de buisbedekking van de  stang met inkepingen, dan de twee schroeven waarmee het doek aan de rugleuning vastzit en vervolgens het doek zelf. Til de rugleuning van uw ligbed omhoog, trek het doek omhoog en verwijder vervolgens de clips van het doek. Schuif het nieuwe doek over de rugleuning en zet de stang met inkepingen goed vast alvorens verder te gaan. Schuif tot slot het doek in de voetensteun voordat u de clips bevestigd.

Het doek van uw tuinstoel/ligstoel vervangen

De tuinstoelen zijn perfect om te genieten van de zon onder een parasol, aan het rand van het zwembad of op een terras. Het verwijder- en vervangbare doek is beschikbaar in talloze kleuren, dus u kunt naar wens een persoonlijke noot toevoegen aan uw Maxi Transat, Transatube of Transabed.

Niets simpeler dan het vervangen van het doek van uw tuinstoel.

Til de rugleuning van uw fauteuil omhoog en trek het doek omhoog om het te verwijderen. Schuif het vervangingsdoek over het frame en trek het over de rugleuning omlaag. 

Het doek van uw design Pop Up vervangen

Ontworpen voor binnen- en buitengebruik: de designstoel Pop Up met de kenmerkende tijdloze stijl van LAFUMA MOBILIER combineert schoonheid en technische innovatie met het paraplu-opvouwsysteem. Zonder elastieken of clips: plaats de doeken van deze designstoel simpelweg over de vier hoeken van het stalen frame. Let op: het is belangrijk om de vier klittenbandonderdelen te bevestigen zodat het doek aan het frame vast blijft zitten.

Het Airlon-doek voor de POP UP XL is vormvast, geschikt voor de wasmachine en kan naar wens worden verwisseld! Deze stoelen bieden een uitstekende zitting met hoge rugleuning waardoor de rug goed wordt ondersteund.


De kwaliteit van de LAFUMA MOBILIER vervangingsdoeken

Onze stoffen zijn bedacht om de beste mogelijke duurzaamheid voor outdoor gebruik te bieden, evenals een optimaal comfort. Daarbij wordt de stijl nooit uit het oog verloren. Met uitzondering van de doeken van gevoerd polykatoen, is ieder doek ontwikkeld met materialen die bestand zijn tegen slechte weersomstandigheden. Zo haalt u gegarandeerd sneldrogende en onderhoudsvriendelijke producten in huis. De Batyline®-doeken met open geweven stof beschikken bovendien over anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Alle doeken zijn gegarandeerd zonder schadelijke stoffen voor mens en milieu en het merendeel is afkomstig uit Frankrijk (Vogezen, Isère, Rhône, Nord).

Makkelijke te demonteren en te repareren producten

Bij LAFUMA MOBILIER zetten we ons voor de volle honderd procent in voor het tegengaan van economische veroudering en de wegwerpcultuur.

Daarom maakt duurzaamheid integraal onderdeel uit van onze producten, maar wordt ook de demontage al vanaf de creatie- en ontwerpfase geïntegreerd.

De keuze van de grondstoffen is van essentieel belang, evenals de kwaliteit en de herkomst. Maar dat is niet het enige: ook de vervaardigingstechnieken spelen een niet te verwaarlozen rol. Zo beschikken alle tuinstoelen van LAFUMA MOBILIER over een systeem met inkepingen. Dit houdt in dat het metalen frame gemakkelijk makkelijk in elkaar geschoven kan worden en dat het doek vervangbaar is in geval van slijtage. Het repareren van een product vermindert overduidelijk de impact op het milieu. Daarom bieden wij een breed scala aan vervangingsdoeken die u zelf kunt plaatsen.

Aan het eind van hun levensduur zijn onze producten gemakkelijk uit elkaar te halen, sommige zelfs zonder gereedschap. Een keuze waardoor verschillende onderdelen uit elkaar gehaald en gescheiden kunnen worden voor een betere recycling.

Uw vervangingsdoek bestellen

Of u nu uw product wilt repareren of wilt updaten, kies een vervangingsdoek dat in de smaak valt. Ze zijn beschikbaar in diverse kleuren! Voordat u een vervangingsdoek/bekleding bestelt, is het handig om het referentienummer en de maten van uw product te controleren. Neem gerust contact met ons op indien u twijfelt over de keuze van een vervangingsdoek. 

 

loader
Bezig met laden...